Video de la presentació oficial de Mortimer, la mascota d’Horrorland, el Scream Park més gran del Sud d’Europa.

Aquest matí Horrorland ha fet la presentació oficial de la seva mascota: Mortimer. En paraules d’en David Moreno, un dels creadors del parc, és un homenatge als parcs temàtics i com no, al seu referent més important: Disney. Walt Disney quan va crear Mickey Mouse no el va batejar com Mickey; li va dir Mortimer però la seva dona li va dir que no era un nom molt comercial ni atractiu pels nens, així que va decidir canviar-ho. Els creadors d’Horrorland han volgut retre un homenatge a Disney batejant la seva mascota amb el nom de Mortimer.

Mortimer amb els creadors del parc David Moreno, Cristina Raya, Sílvia Mosella i Climent Vila.

Video de la presentació oficial de la Mascota d’Horroland: Mortimer

 

https://www.youtube.com/watch?v=IBZfg4tqGNM

Tags: Horrorland

Notícies semblants: