Tanquen el Bulevard Rosa (1978-2018) i Pedralbes Center (1989-2018) – Barcelona

Demà, dues de les galeries comercials més emblemàtiques de Barcelona, tancaran definitivament les seves portes.

El Bulevard Rosa, obert al públic al desembre de 1978 al número 55 del Passeig de Gràcia, amb més d’un centenar de botigues, aviat es va convertir en una de les galeries més visitades de la ciutat.

L’entrada principal és al Passeig de Gràcia, però també es pot accedir per València, Rambla Catalunya i Aragó.

Els propietaris dels locals ja fa dies van començar a rebre notificacions de la no renovació dels contractes de lloguer.

Després de 40 anys, tancarà definitivament demà i el seu espai l’ocuparan dues macro botigues, es parla de Decathlon i Primark.

Pedralbes Centre, va obrir l’any 1989 al número 615 de l’avinguda Diagonal, a l’edifici El Dau. Algunes de les petites botigues no deixaran el barri, es traslladaran a locals al voltant d’on han viscut des de fa 29 anys.

La direcció del centre encara no ha comunicat quin destí tindrà aquest emblemàtic local de la Diagonal de Barcelona.

Després d’obrir els grans centres comercials de Barcelona, com l’Illa, Glories, Gran Via, etc. moltes de les galeries petites han tancat definitivament les seves portes, com el Drugstore, Galeries Condal, Roma, València Center, etc. Una de les que sobreviu des de fa més de 75 anys, però amb moltes persianes baixades són les Galeries Maldà al carrer del Pi.

Tags: Bulevard Rosa, Pedralbes Center

Notícies semblants: