L’Eix Comercial de Lleida, el més llarg d’Europa.


1
6k shares, 1 point

Quan parlem de zones comercials grans pensem en París, Londres, Milà o potser Barcelona. Doncs no, un dels eixos per a vianants més grans d’Europa el trobem a Lleida.

Amb més de 3,5 quilòmetres de carrers, sense cotxes, coincidint les botigues de tota la vida amb les grans marques del món, sense haver d’envejar a les grans capitals europees i situat al centre de la ciutat, el tenim a Catalunya.

L’Eix Comercial el componen els carrers: Alcalde Costa, Sant Antoni, Blondel, Major, Portaferrissa, del Carme, Magdalena i la plaça Sant Joan.

Si a més d’anar de botigues, volem aprofitar el temps, podrem gaudir d’algun dels monuments més emblemàtics de Lleida, com la Biblioteca, les cases Baró, Melcior, Morera, Sauces, la Paeria (segle XIII) o la Catedral Nova d’estil barroc, amb la Verge del Blau.

Si voleu combinar rebaixes i cultura, ja sabeu on anar.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
6k shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
18
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
8
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.