CIUTATS

L’Eix Comercial de Lleida, el més llarg d’Europa.


Quan parlem de zones comercials grans pensem en París, Londres, Milà o potser Barcelona. Doncs no, un dels eixos per a vianants més grans d’Europa el trobem a Lleida. Amb més de 3,5 quilòmetres de carrers, sense cotxes, coincidint les botigues de tota la vida amb les grans marques del món, sense haver d’envejar a les grans capitals europees i situat al centre de la ciutat, el tenim a Catalunya.

L’Eix Comercial el componen els carrers: Alcalde Costa, Sant Antoni, Blondel, Major, Portaferrissa, del Carme, Magdalena i la plaça Sant Joan de Lleida.

Si a més d’anar de botigues, volem aprofitar el temps, podrem gaudir d’algun dels monuments més emblemàtics de Lleida, com la Biblioteca, les cases Baró, Melcior, Morera, Sauces, la Paeria (segle XIII) o la Catedral Nova d’estil barroc, amb la Verge del Blau.

Si voleu combinar rebaixes i cultura, ja sabeu on anar.

Tags: Lleida

Notícies semblants: