ESPORTS

El Joventut de Badalona salvat per la família Grífols.

El Joventut de Badalona que la temporada passada va patir una greu situació econòmica, fins al punt d’estar tota la plantilla i treballadors tres mesos sense cobrar i salvar-se del descens en el últim moment, ha rebut una mica d’aire fresc gràcies a la família Grífols, que s’ha compromès a cobrir l’ampliació de capital de 3,7 milions d’euros.

Aquesta ampliació es farà a través de l’empresa Scranton Enterprises, una empresa holandesa que participa en l’accionariat de la farmacèutica Grífols. L’impulsor d’aquesta decisió ha sigut Víctor Grífols, que no és la primera vegada que ho fa, ja fa temps ho van fer amb Juvé i Camps i Aigües de Vilajuïga.

La família Grífols pren així el control del club, amb una participació del 75% i algun membre de la família entrarà a formar part del consell d’administració.

Amb aquesta ampliació de capital i altres mesures que el club pensa posar en marxa, esperem que es doni per finalitzada la greu situació financera del club i pugui continuar participant en la màxima categoria del basquet nacional.

El Joventut de Badalona es fa fundar l’any 1930 per un grup d’amics de Badalona. La seva intenció era obrir un club per practicar diferents esports, com el tenis taula o ciclisme. En aquells anys va arribar al nostre país el basquet i aviat aquesta colla d’amics es van quedar meravellats per aquest esport i van decidir dedicar el club al basquet.

Al principi es deia “Penya Spirit of Badalona” en homenatge a Charles Lindbergh, l’aviador que va el primer vol sense escales entre Nova York i París.

Tags: Joventut Badalona

Notícies semblants: