El Noguera Pallaresa un dels rius més importants d’Europa per fer ràfting


0
185 shares

El primer descens en rafting d’Espanya es va fer al Noguera Pallaresa, un dels millors rius d’Europa per practicar aquest esport importat de França.

La paraula rafting ve de l’anglesa raft que vol dir bassa. El rafting com esport es va introduir a les Olimpíades de Munich de l’any 1972.

A l’estiu de 1986 un grup de francesos que estaven de viatge per la comarca, van donar-se de les grans possibilitats que tenia aquest riu per fer el seu esport preferit. Poc després un grup d’empresaris de Sort va obrir la primera empresa dedicada al rafting i així el van anar introduint per tot el país.

La comarca del Pallars Sobirà, que fins aleshores s’havia dedicat principalment a l’agricultura i la ramaderia, ara es veia abocada a un nou negoci, el turisme i darrerament el turisme d’aventura és un dels seus principals ingressos.

35 quilòmetres de descens des de Llavorsí fins al Congost de Collegats, ja en la comarca del Pallars Jussà.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
185 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.