Gràcia dóna pas a la Festa Major de Sants – Barcelona


0
122 shares

Quan acaba la Festa Major de Gràcia, comença la Festa Major de Sants. Se celebra als voltants del 24 d’agost dia de Sant Bartomeu, patró de la vila de Sants.

Els seus carrers i places es veuran engalanades pels seus veïns. Cantades d’havaneres, aplec de sardanes, gegants, castellers, correfoc, fires, concerts musicals, etc. De tot això podeu gaudir a la Festa de Sants i si no us voleu perdre cap detall, teniu més informació i us podeu descarregar el programa complet aquí: Festa Major de Sants 2018


T'agrada? Compartiex-ho!

0
122 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.