Pròxima obertura a Berga, d’una Escape Room ambientada en la Patum

La Patum Room Escape

Sembla que les Escape Room s’han posat de moda, aquesta tardor tindrem feina per visitar-les totes. Horrorland a la tèrmica de Cercs,  Scream Nights a Cambrils i ara Berga.

Han sigut tres berguedans, Jordi Pujals, Jordi Salvans i Joan Fígols, els que han portat a terme aquesta idea i el pròxim 7 de setembre obrirà les portes a Berga la Patum Room Escape.

Una Escape Room ambientada en la Patum. La festa està a punt de començar i han robat la corona de l’àliga, els escapistes hauran de resoldre una sèrie de proves i enigmes per aconseguir trobar-la i que pugui començar la festa. Està pensada per a grups de dos a sis jugadors i amb una durada de 70 minuts. Els nens podran entrar però acompanyats.

Els creadors, amants de les Escape Room, han volgut crear un espai que no fos de terror, ja que la majoria de les que tenim al nostre país són d’aquesta temàtica. Van pensar en la festa del foc més popular de Catalunya que no és altre que La Patum de Berga. D’aquesta manera també és una forma de promocionar la festa més important de la seva terra.

Estarà situada al carrer Pere II, 45 de Berga i obrirà de dijous a diumenge, a partir del pròxim 7 de setembre.

Si sou de Berga o visiteu aquesta bonica ciutat, no us perdeu la Patum Room Escape.

Tags: Escape Room Patum

Notícies semblants: