Ofertes de Feina Horrorland – Comencen els càstings per trobar actors, actrius i personal de serveis.

Horrorland el nou parc de terror situat a Cercs busca 135 treballadors per cobrir diferents posicions. D’aquestes, 70 seran actors i actrius que durant 15 dies s’encarregaran d’espantar les més de 20.000 persones que visitaran el complex pioner al sud d’Europa.

Dimecres vinent, dia 12 de setembre, començaran els càstings per trobar 70 actors i actrius per treballar a les diferents atraccions i experiències d’Horrorland. El procés de selecció tindrà lloc a les instal·lacions del mateix parc. Es busquen perfils tant professionals com amateurs; persones motivades, amb energia i amb ganes de formar-se en el món del terror.

En total, el parc busca 135 perfils per cobrir posicions de coordinació, personal d’accessos i operacions, botigues, restauració, zona de jocs, atenció al visitant, personal de manteniment i altres serveis derivats.

Els interessats poden consultar les ofertes de feina i condicions a les següents pàgines web: Actors i actrius / Personal per espantar i Personal de Serveis.

Últimes entrades a la venta i un 85% d’ocupació hotelera

El ritme de venda d’entrades ha seguit augmentant i actualment queden menys de 3.000 entrades a la venta. Més de la meitat dels dies d’obertura del parc ja hi ha l’aforament complet. Aquest fet també s’ha reflectit en el sector hoteler del Berguedà, que presenta a dia d’avui un 85% d’ocupació durant els dies d’obertura del parc.

Els socis fundadors d’Horrorland, que no han fet cap inversió en campanyes de publicitat ni comunicació de cap tipus, valoren molt positivament les bones xifres obtingudes fins al moment. És per això que el parc ja està estudiant i preparant grans novetats de cara a la temporada vinent, que es preveu més llarga i amb noves experiències pioneres a Europa.

165.000€ invertits en permisos, llicències i certificacions

Aquests dies s’estan ultimant els detalls de cada atracció i espai del parc. Més de 45 professionals han passat durant 6 mesos per les instal·lacions per tal de deixar-ho tot preparat per a l’obertura del dia 11 d’octubre. Abans, però, una setmana abans de l’obertura al públic, es faran diferents simulacres de càrrega, logística i operacions per tal de garantir la màxima seguretat que requereixen aquest tipus d’equipaments.

Un total de 165.000€ invertits exclusivament en la tramitació de permisos, llicències, certificacions i homologacions. Horrorland vol garantir la màxima seguretat a tots els seus visitants i ha agafat com a referent a nivell de protocols de seguretat l’Scream Park més gran d’Europa: el parc Europa-Park Horror Nights (Alemanya), amb 95 hectàrees construïdes. A més a més, cada dia d’obertura, al parc català hi haurà la presència de Protecció Civil, que supervisarà totes les operacions dins i fora del recinte.

 

Tags: Horrorland

Notícies semblants: