6, 7 i 8 d’octubre arriba la Fira ÀPAT 2018 a Barcelona


0

Els dies 6, 7 i 8 d’octubre arriba la Fira ÀPAT a la cúpula del Centre Comercial de Las Arenas de Barcelona. Fira ÀPAT és la Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana on els productors i elaboradors presenten els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.

Per més informació i entrades visiteu la web oficial de la Fira ÀPAT: fira-apat.cat


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.