Lego obrirà per Nadal dues botigues a Barcelona – Història de Lego 1932-2018

Fins ara Lego, la multinacional de joguines danesa, no té cap botiga a Catalunya, a partir d’aquest Nadal, els barcelonins i tots els catalans podrem gaudir de les dues botigues que aquesta marca, obrirà a Barcelona.

Estaran ubicades als centres comercials de La Maquinista i Diagonal Mar, també té previst l’apertura d’una altra a Saragossa.

Lego va tancar l’any 2017 amb un total de 134 botigues de les quals 39 són a Europa.

El nom de Lego és l’abreviatura de dues paraules daneses “leg godt” que es tradueix per “jugar bé”. Això és el que pretenia el seu fundador Ole Kirk Kristiansen, quan va fundar la marca l’any 1932. Actualment el propietari és el seu nét.

Al llarg d’aquests 86 anys d’existència Lego ha sabut transformar el petit taller de fusteria on van començar fent joguines de fusta,  en la tercera empresa mundial en joguines i ha rebut el títol de “joguina del segle” en tres ocasions.

Una de les darreres obres fetes amb peces de Lego ha sigut un Bugatti fet a escala real amb un milió de peces, d’una tona i mitja de pes i que ja circula pels carrers de París per presentar-se al Saló de l’Automòbil que se celebra a la capital francesa.

Tags: Lego

Notícies semblants: