Horrorland a punt per obrir les portes del terror.

Horrorland, el primer parc temàtic del sud d’Europa, ubicat a l’antiga central tèrmica de Cercs, ja ho té tot a punt per donar el tret de sortida demà a la tarda.

Ni els mateixos creadors del parc, David Moreno, Cristina Raya, Climent Vila i Sílvia Mosella, s’imaginaven que la idea que van tenir a principis d’aquest any es pogués dur a terme i molt menys que tingués l’impacte que està tenint inclòs abans d’obrir.

Perquè van triar el Berguedà? En paraules del David Moreno, diu que un dia baixant per la carretera, en arribar a la Central Tèrmica, va tenir la sensació que aquella terra semblava terra de dinosaures, semblava una escena treta de Juràssic Park i així van començar a pensar seriosament que era la ubicació perfecta pel projecte que tenien al cap.

Les muntanyes del Berguedà, a la tardor, s’omplen de gent buscant bolets, si hi ha sort i és una bona temporada, si no octubre i novembre són dos mesos de descans entre el turisme d’estiu i el turisme de neu.

Aquest any hi haurà un nou atractiu a part dels bolets, el terror. Tant ha sigut l’impacte que ha tingut Horrorland, que a hores d’ara és pràcticament impossible trobar una habitació per dormir a tot el voltant del parc i quasi en tota la comarca, els mateixos hostalers i restauradors s’han vist sorpresos amb reserves fetes des d’Europa i de l’estat espanyol.

Alguns restauradors s’han afegit a la temàtica del terror i a tots els que presentin l’entrada al parc, els hi oferiran plats sorpresa, relacionats amb el tema.

El parc també tindrà una zona de restauració on tots els productes oferits seran de quilòmetre zero, productes de la terra i pel que fa a begudes alcohòliques, l’únic que s’oferirà serà cervesa, no hi haurà consum d’altres begudes de major graduació. Potser la barreja d’alcohol i por seria una mica perillosa.

Horrorland està sent un gran impacte econòmic per la comarca del Berguedà, ha creat 170 llocs de treball, la majoria gent de la comarca, molts dels restaurants i hotels segurament hauran de contractar gent extra per aquests dies, els comerços tindran més gent i fins i tot les benzineres ompliran més dipòsits. Tota la decoració del parc, mobiliari, infraestructures, etc. s’ha fet principalment per empreses de la comarca.

Pràcticament ja estan exhaurides les 22.500 entrades d’aquesta temporada, així que si no sou dels que ja la vau comprar fa temps, haureu d’esperar a l’any vinent per gaudir de la por d’Horrorland.

Demà hi ha 30 mitjans de comunicació acreditats per cobrir l’espectacle inaugural, entre ells mitjans internacionals. Com nosaltres també hi serem, ja us mantindrem informats.

Tota la informació la trobareu a la web oficial: Horrorland.

Tags: Horrorland

Notícies semblants: