Horrorland ja ha venut el 100% de les entrades i prepara l’edició de Nadal Horrorland Christmas Edition

En total s’han venut 22.500 entrades. El dimecres 23 d’octubre sortiran a la venda les entrades per Horrorland Christmas Edition que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de desembre. Una innovadora proposta de terror Nadalenc que durant 3 dies oferirà el parc del Berguedà.

Tot just fa una setmana Horrorland va obrir les seves portes. Durant 4 dies, més de 6.000 visitants ja han passat pel parc del terror pioner al Sud d’Europa. Aquest any, la temporada de Halloween s’allargarà fins el dissabte 17 de novembre. Després, Horrorland tornarà a obrir les seves portes per Nadal.

Aquests dies la direcció del parc i el departament d’operacions i logística estan treballant de valent per implementar petits canvis en la gestió de cues i temps d’espera de cada atracció. Algunes experiències han estat reforçades amb més efectes especials i ensurts sorpresa. Tots aquests canvis ja es poden percebre aquest proper cap de setmana.

Horrorland un parc verd:

Horrorland aposta per la protecció del medi ambient. CocaCola, un dels partners del parc s’encarrega de la recollida i posterior reciclatge de tots els envasos de plàstic (PET 500). Un cop s’acabi la temporada, tots els diners que s’hauran estalviat gràcies a la reutilització dels plàstics, CocaCola els invertirà en alguna infraestructura verda dins del parc.

Horrorland Christmas Edition:

Els dies 28, 29 i 30 de desembre el parc tornarà a obrir les seves portes. En aquesta ocasió ho farà amb una proposta de Nadal terrorífic on els visitants, entre d’altres, podran portar la carta a un Pare Noel sanguinari o enfrontar-se als follets més perillosos. Una opció d’oci alternativa per a tots aquells adults que han perdut la fe pel Nadal. El proper dimecres 23 d’octubre es posaran a la venda les entrades mantenint les mateixes tarifes que la temporada de Halloween.

CANÇÓ OFICIAL D’HORRORLAND – ESTO ES HORROLAND:

 

Més informació i entrades a: horrorlandpark.com

Tags: Horrorland

Notícies semblants: