Sabeu on és la rotonda elevada més gran d’Espanya?


6

El 10 de gener del 2012 es va inaugurar a Catalunya la rotonda elevada més gran d’Espanya i una de les més grans d’Europa.

Té un total de 250 metres de diàmetre i un ample de vial de 12,50 metres. Permet accedir des de la C-58 al sector sud de Sabadell, a Bellaterra i a la UAB (Universitat Autonoma de Barcelona).

Es va fer com emblema del Sabadell Parc Empresarial, també anomenat Sant Pau de Riu Sec, el parc empresarial més important del Vallès Occidental i un dels més importants de Catalunya, amb la finalitat de que les empreses que s’hi han instal·lat en ell, com Ikea, Leroy Merin, Viena o McDonald’s tinguessin un millor accés. Des d’ella també es pot accedir a l’aeròdrom de Sabadell.


T'agrada? Compartiex-ho!

6

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
19
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
3
Em diverteix
M'agrada M'agrada
12
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
9
M'interesa
Em fascina Em fascina
7
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.