Marina Rossell guanya el Premi LiberPress Cançó 2018

Marina Rossell guanya el premi LiberPress cançó 2018 per la seva trajectòria basada en el respecte, la generositat, la solidaritat i l’humanisme, i per entendre la música com una eina de pau i d’unió dels pobles i de les persones,  i de denúncia de les violacions i defensa de la dignitat humana.

Els premis LiberPress són organitzats des de fa 19 anys per l’associació LiberPress i la Diputació de Girona. L’objectiu és debatre sobre els mitjans de comunicació dins la societat i premiar personalitats de nivell mundial que destaquin per la seva tasca solidària, democràtica i independent.

Els premis constant de nou categories: LiberPress, cinema, cançó, literatura, associació, camins, liverdpress, Catalunya i memorial.

Podeu consultar els guanyadors de les edicions anteriors en aquesta pàgina web: premisliberpress.cat/edicions

VIDEOCLIP COMMEMORATIU AMB LES MILLORS CANONS DE LA MARINA ROSSELL:

 

Notícies semblants: