El millor croissant d’Espanya és barceloní.


4
1.3k shares, 4 points

El millor croissant artesà de mantega de l’Estat espanyol el fa Albert Roca a les pastisseries Sant Croi de Barcelona.

El passat més d’octubre es va celebrar l’XI Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya, en el que van participar setanta pastissers de tot l’Estat.

Amb aquest premi, Albert Roca es converteix en el primer pastisser a revalidar el títol, ja que el va obtenir per primer cop l’any 2009, encara que el premi s’atorga a la pastisseria, no al pastisser.

La Pastisseria Sant Croi, abans coneguda com a Badia Roca, és un negoci familiar, va obrir l’any 1987 amb dos establiments un al carrer Pàdua, 91 del barri de Sarrià-Sant Gervasi i l’altre al carrer Bassegoda, 56 de Sants.

Si teniu oportunitat, no deixeu de tastar-los.


T'agrada? Compartiex-ho!

4
1.3k shares, 4 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
8
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.