Quatre nous restaurants de Barcelona han aconseguit sumar-se als restauradors amb estrella Michelin, en una gala celebrada dimecres passat a Lisboa.
La Cocina dels Germans Torres, entra amb dues estrelles tan sols quatre mesos després d’obrir el seu restaurant al barri de les Corts, dins una nau industrial al carrer Taquígraf Serra.
L’Oria del basc Martín Berasategui ubicat al Monument Hotel del Passeig de Gràcia, ha obtingut una estrella, aconseguint així el xef basc la seva desena condecoració.
També ha guanyat una estrella, La Barra de Carles Abellán situat al Passeig de Joan de Borbó, restaurant molt peculiar per no tenir taules, això sí, té una barra espectacular on tothom pot gaudir de la bona cuina que ofereix.
Malgrat la pèrdua de tres, les del restaurant Roca Moo per tancament, la del Cinc Sentits per trasllat i el Nectari, Barcelona és la capital amb més estrelles Michelin de l’Estat, un total de 30, seguida de Madrid amb 27.
Llistat dels restaurants de Barcelona amb estrella/es Michelin:
ÀBaC de Jordi Cruz – 3 estrelles
LASARTE de Martín Berasategui – 3 estrelles
COCINA dels germans Torres – 2 estrelles
ENOTECA de Paco Perez – 2 estrelles
MOMENTS de Carme Ruscalleda i Raül Balam – 2 estrelles
DISFRUTAR de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch – 2 estrelles
LA BARRA de Carles Abellán – 1 estrella
ORIA de Martín Berasategui – 1 estrella
ALKÍMIA de Jordi Vilà – 1 estrella
ANGLE de Jordi Cruz – 1 estrella
CAELIS de Romain Fornell – 1 estrella
DOS PALILLOS d’Albert Raurich – 1 estrella
GAIG de Carles Gaig – 1 estrella
HISOP d’Oriol Ivern – 1 estrella
HOFMANN de Mey Hofmann – 1 estrella
HOJA SANTA de Paco Méndez – 1 estrella
KOY SHUNKA de Hideki Matsuhisa – 1 estrella
PAKTA de Jorge Muñoz – 1 estrella
TICKETS d’Albert Adrià – 1 estrella
VIA VENETTO de José Monje – 1 estrella
XERTA de Fran López – 1 estrella
ENIGMA d’Albert Adrià – 1 estrella
El que està clar és que a Barcelona, com a tota Catalunya és menja molt i molt bé.