La Seu d’Urgell primer municipi a retirar les bosses de plàstic.

La Seu d’Urgell ha decidit canviar les bosses de plàstic per bosses compostables, que es poden aprofitar per llençar els residus orgànics i així produir compost. També tenen previst substituir les bosses d’un sol ús per pesar la fruita i verdures per bosses reutilitzables.

L’experiència pionera en el nostre territori, durarà un any en el qual es preveu estalviar el consum de dos milions de bosses de plàstic, gràcies a la col·laboració tant del comerç local com dels grans supermercats.

Tots sabem el que representen els residus plàstics pel fons marí, cada minut es consumeixen al món més d’un milió de bosses de plàstic, a banda d’altres tipus com ampolles, envasos, joguines, etc. La Seu vol frenar aquest consum amb aquesta iniciativa que esperem aviat adoptin la resta de municipis del nostre país i ens puguem estalviar aquesta imatge.

Tags: bosses plàstic, La Seu d'Urgell

Notícies semblants: