El Berguedà engega Cuina de la Caça i la Tòfona.


2

     Normalment quan acaba la temporada de bolets comença la temporada de la tòfona, però aquest any gràcies a les abundants pluges que hem tingut aquesta tardor, encara podem trobar bolets, així que per uns dies hauran de conviure les dues meravelles que ens donen els boscos del Berguedà.

També coincideix a les mateixes dates la temporada de caça, per això és tradició al Berguedà fer una campanya centrada en la Cuina de la caça i la tòfona que comença a mitjans de novembre i acaba el 15 de març.

Durant aquests quatre mesos els restaurants de la comarca ofereixen plats elaborats amb aquests dos productes de proximitat. Aquest any són onze els restaurants que participen:

Ca l’Amagat Rústic Gastrohotel – Bagà
Niu Nou – Bagà
Hostal La Muntanya – Castellar de N’Hug
Els Roures – Espinalbet
La Cabana – Berga
Terra – Berga
El Recó de l’Avi – Guardiola de Berguedà
Sant Cristòfol – Santa Maria de Merlès
Hostal Cal Fuster – Serrateix
Cal Candi – Vilada
El Molí del Cavaller – Vilada.

Si teniu oportunitat, doneu un tomb pel Berguedà per tastar aquests productes tan típics de la nostra terra.


T'agrada? Compartiex-ho!

2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.