Arrenca la Fira de Santa Llúcia amb control d’aforament i menys paradistes


1
146 shares, 1 point

Avui arrenca la tradicional Fira de Santa Llúcia que se celebra a l’avinguda de la Catedral de Barcelona des de l’any 1786, tenim constància de la data gràcies a Rafael Amat, que en la seva obra “Calaix de Sastre” ja fa esment a què davant de la catedral, el dia 13 de desembre festivitat de Santa Llúcia hi havia una fira de pesebristes.

La 234a edició de la Fira que restarà oberta fins al 23 de desembre, serà una mica diferent. A causa de la pandèmia de la Covid aquest any hi haurà la meitat de paradistes ubicats en un recinte delimitat i on hi haurà dos controls d’accés on es prendran les dades de contacte dels visitants i es facilitarà gel hidroalcohòlic.

Us deixem amb algunes fotografies d’edicions anteriors de la tradicional Fira de Santa Llúcia


T'agrada? Compartiex-ho!

1
146 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.