ESPORTS

Gerard Piqué decidit a comprar el FC Andorra.

Sembla que l’empresa Kosmos, propietat del defensa del Barça, Gerard Piqué està decidida a fer-se amb la propietat del FC Andorra. Segons el Diari d’Andorra l’acord ja està tancat i es farà públic molt aviat.

El club andorrà fundat l’any 1942 que juga en la lliga espanyola, va estar 17 anys a Segona B i actualment competeix en Primera Catalana. L’any 1994 després de derrotar al Barça va guanyar la final amb l’Espanyol, proclamant-se campió de la Copa Catalunya.

Gerard Piqué ja està immers en el món dels negocis del tenis i ara sembla que vol introduir-se en el del futbol, de la mà del FC Andorra.

Kosmos assumirà el deute del club i sembla que les intencions del jugador blaugrana és nomenar un nou entrenador per tal que l’equip pugi a categories professionals.

Tags: Piqué

Notícies semblants: