Els nens operats al Parc Taulí de Sabadell, entren en cotxe al quiròfan. 

Una nova iniciativa que ja està en marxa en altres hospitals de l’Estat,  ha arribat al Centre Quirúrgic Ambulatori (CQA) del Parc Taulí de Sabadell, tots els infants que siguin operats en ell entraran al quiròfan al volant d’un cotxe.

Davant d’un moment ple d’ansietat, nerviosisme i por com és el fet d’entrar en un quiròfan, tant pels nens com pels familiars, el centre posa en marxa aquesta experiència que s’ha demostrat redueix el nivell d’estres de nens i pares.

És evident que el que més els agrada als nens és jugar, perquè no aprofitar aquest fet davant un moment difícil. També tindran l’oportunitat d’escoltar la seva música preferida de camí a la sala de quiròfans.

Tot això es basa en una experiència pionera d’un hospital d’Oklahoma, als Estats Units i al Parc Taulí s’ha fet possible gràcies a la campanya solidària “Onada de petits somriures” que recull fons per modificar la Planta de Pediatria en un lloc més agradable pels petits. Ara es preveu renovar-la i decorar-la com si fos el fons del mar, rehabilitant les habitacions i els passadissos.

Aquest és el primer hospital de Catalunya que posa en marxa aquest projecte, esperem que molt aviat altres adoptin aquesta iniciativa.

Els infants del Parc Taulí van al quiròfan en cotxe!

 

Tags: Parc Taulí

Notícies semblants: