Un Passeig per la Història de la Marató de TV3


2

La primera Marató de TV3 es va celebrar l’any 1992 amb la finalitat de recaptar diners per la investigació de la Leucèmia. Any rere any els catalans hem sigut cada dia més solidaris amb els diferents objectius presentats.

Fem un repàs per les dades de la seva història:

Aquest any la recaptació es destinarà a una de les malalties que per desgràcia està present en la majoria de famílies, el Càncer.

Al llarg d’aquests 26 anys d’existència s’han recaptat un total de 172.868.124 €.  Fem que aquest any arribem als 200 milions d’euros, tan sols depèn de nosaltres. Tots els pobles de Catalunya fan algun acte solidari amb La Marató de TV3, si pots participa, entre tots posarem un granet de sorra per lluitar contra aquesta malaltia que ens toca a tots.

La malaltia lletja, una greu malaltia, un mal dolent, etc. posem-li nom d’una vegada i lluitem contra ella, es diu Càncer i aquí estem.

Vídeo promocional de La Marató 2018

 


T'agrada? Compartiex-ho!

2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.