Un Passeig per la Història de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

La primera Marató de TV3 es va celebrar l’any 1992 amb la finalitat de recaptar diners per la investigació de la Leucèmia. Any rere any els catalans hem sigut cada dia més solidaris amb els diferents objectius presentats.

Fem un repàs per les dades de la seva història:

Aquest any la recaptació es destinarà a la Covid-19, una pandèmia que es va apoderar de les nostres vides el passat mes de març i que malauradament s’ha endut a molts dels nostres éssers estimats. Cada any la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio es dedica a un col·lectiu determinat, els que pateixen càncer, malalties minoritàries, mentals, etc. Aquest any ens toca a tots, perquè hem patit la malaltia, la pèrdua d’un familiar, ens hem quedat sense feina o simplement hem vist i veiem retallades les nostres llibertats.

Aquest any hem de batre el rècord de recaptació per la Covid-19, tan sols depèn de nosaltres. Malgrat les limitacions que tenim per culpa del Coronavirus, molts pobles continuen fent actes, han sabut reinventar-se per poder participar en la Marató 2020.

Vídeo promocional de La Marató 2020

Vídeo promocional de La Marató 2018

 

Tags: Càncer, Marató, TV3

Notícies semblants: