Un Scape Room en el Gran Teatre del Liceu – Barcelona

Sense deixar de costat el món de l’òpera tan característic el Gran Teatre del Liceu posa en marxa una nova experiència, un Scape Room en el marc incomparable del Liceu.

Un Scape Room amb temàtica operística, “L’Enigma Puccini”. Giacomo Puccini va morir l’any 1924 deixant inacabada la seva darrera obra, l’òpera Turandot, cosa que es posa en dubte en aquesta aventura i es proposa als participants trobar la part desapareguda.

Al mateix temps que ens unim a l’Ordre dels Trinitaris per resoldre el misteri, tindrem l’oportunitat de visitar l’emblemàtic edifici del Liceu, descobrir racons que normalment ens passen desapercebuts i així trobar les pistes amagades.

Missionleak és l’empresa encarregada de la gestió, de moment seran pocs dies al voltant de Nadal i Reis, però més endavant segur que oferiran més. Podeu reservar les entrades a la seva pàgina web.

 

Tags: Enigma, Liceu, Puccini

Notícies semblants: