La Marató de TV3 bat rècord de recaptació amb el Càncer.


1
4.4k shares, 1 point

La Marató TV3 2018

La Marató de TV3 dedicada aquest any a recaptar diners per la investigació del càncer ha batut el rècord de recaptació de totes les maratons que s’han fet fins ara. Fins ahir el rècord era el de la Marató del 2012, també dedicada a la mateixa malaltia.
Tot això ha sigut possible gràcies a la gent tan solidària que té el poble català, però sense els voluntaris que any rere any participen donant temps de la seva vida a aquesta causa no seria factible. Ells fan possible que al llarg de 15 hores de durada que té el programa, arribin els donatius a través del telèfon.

Entitats, associacions, clubs esportius, ajuntaments, etc. de tota Catalunya es bolquen a fer actes per recaptar diners, des d’esmorzars, partits esportius, caminades, dinars, etc.  fins a quines o quintos solidaris.

La xifra en finalitzar el programa és provisional perquè es poden continuar ingressant diners fins a final de mes. Si encara no ho heu fet, animeu-vos.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
4.4k shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
9
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.