Horrorland torna a obrir les seves portes

Si no vàreu tenir l’oportunitat de gaudir de les experiències d’Horrorland la passada tardor, encara sou a temps.

Els dies 28, 29 i 30 de desembre Horrorland obre de nou per celebrar Horrorland Christmas Edition: una edició exclusiva de Nadal amb dues noves atraccions de temàtica especial.

Durant tres dies el parc del terror de Cercs presenta la seva primera edició de Nadal i ho fa amb dues grans novetats:

Krampus: És un personatge propi dels països alpins. Tota tradició sempre té una part fosca i en aquest cas el Krampus és la figura antagònica al Pare Noel. Ell ha vingut per emportar-se els mortals a l’infern i poder-los devorar. Una atracció que promet ensurts i sorpreses totalment imprevisibles.

Xmas Xtrem: Després del gran èxit assolit durant la temporada de Halloween l’atracció extrema del parc estrena escenaris i temàtica. Una experiència que ret homenatge a les tradicions catalanes pròpies del Nadal però en una versió més escatològica: el caganer, el caga tió… Com sempre una atracció on els visitants entren individualment havent firmat prèviament un contracte de consentiment. Us atreviu?

Què seria el Nadal sense el Para Noel, però no us refieu gaire del que trobareu a Horrorland, no és un Pare Noel, és un Pare Cruel que arriba en un trineu arrossegat per criatures malèfiques que us poden sorprendre en qualsevol moment.

Cada nit en acabar s’oferirà un espectacle piromusical amb personatges caracteritzats per l’ocasió al ritme de la música nadalenca i roquera.

Aquesta és la primera temporada d’Horrorland, un projecte que els mateixos creadors veien difícil de dur a terme i que ara com ara, gràcies a la feina dura però ben feta, ja té tres premis.

Una advertència important: Horrorland recomana no portar els infants al parc, ja que creu que els més petits de la casa han de viure el Nadal tal com és, mantenint la mateixa màgia d’aquestes festivitats. Horrorland Christmas Edition és només una visió per adults.

Si voleu anar, afanyeu-vos que queden poques entrades: Web oficial Horrorland Park

Tags: Horrorland

Notícies semblants: