Recicla tres ampolles de vidre i et regalaran un Tortell de Reis.


4
1.2k shares, 4 points

Després de totes les festes de Nadal i Cap d’Any, segur que tots tenim a casa més tres ampolles de cava, vi, o qualsevol altra beguda. No les llenceu, teniu l’oportunitat d’emportar-vos un Tortell de Reis.

L’empresa Ecovidrio en col·laboració amb la Fundació Mauricio Garrigou, que treballa per donar una educació de màxima qualitat a nens i joves amb necessitats específiques, han tingut la iniciativa d’aquesta campanya #ReciclaVidreXTortell.

La Campanya consisteix en el fet que si recicles 3 ampolles de vidre, et regalaran un Tortell de Reis. El que es pretén amb aquesta campanya és conscienciar a la gent que durant l’època de l’any que més vidre consumim, aquest no acabi en un contenidor equivocat i agrair a la gent que durant tot l’any el llença al contenidor verd.

El pròxim divendres 4 de gener, des de les 9 del matí fins que s’acabin, repartiran 2.000 tortells al carrer Betlem, 53 del barri de Gràcia de Barcelona, en un obrador que només obrirà per aquesta ocasió.

Si no vols quedar-te sense el teu Tortell de Reis, ja ho saps, porta tres ampolles de vidre.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

4
1.2k shares, 4 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
7
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.