Consulta el recorregut, horaris i recomanacions de les Cavalcades de Reis de les quatre capitals catalanes.

Ja queden 24 hores perquè ses Majestats els Reis Gaspar, Melcior i Baltasar arribin a Catalunya per participar en la Cavalcada. Aquí podràs consultar els horaris d’arribada, recorregut i recomanacions que ens fan els Ajuntaments de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Segur que la majoria dels 947 municipis de Catalunya tenen la seva pròpia cavalcada, però com detallar-les totes seria impossible, ens quedem amb les quatre capitals.

Barcelona 

Ses Majestats arribaran al Moll de la Fusta a bord del pailebot Santa Eulàlia, un veler històric de la Mar Mediterrània occidental, a les quatre de la tarda de demà dissabte 5 de gener. Després que l’alcaldessa els lliuri la clau de la ciutat perquè puguin entrar a totes les cases, començarà la cavalcada a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, a les sis de la tarda i acabarà a la Font Màgica de Montjuïc al voltant de les nou de la nit.

Aquest any acompanyen a la cavalcada una sèrie de personatges força curiosos, com la inventora de joguines, l’embolicador de regals o la replantadora d’arbres.

Consulta tots els detalls aquí: Cavalcada de Reis – Barcelona 2019

Tarragona

A Tarragona també arribaran en vaixell a les 18,15 h al barri marítim del Serrallo. Allà mateix pujaran a les seves carrosses i a les 19 h començarà la cavalcada a la plaça dels Infants amb carrer Reial i finalitzarà al voltant de les 20,30 h a la plaça de la Font, on l’alcalde els lliurarà les claus de la ciutat.

Encapçalaran la cavalcada per la Guàrdia Urbana motoritzada, l’Esquadró de romans del cos de la Guàrdia Urbana a cavall i la carrossa del Fanal de la ciutat de Tarragona.

Consulta tots els detalls aquí: Cavalcada de Reis – Tarragona 2019

Lleida

A Lleida arribaran en tren a les 17,30 h a l’estació. A les sis de la tarda ses Majestats s’enfilaran a les seves carrosses per començar la cavalcada, carregats de regals i màgia, per acabar al Palau de la Paeria (costat de l’avinguda Blondel), sense hora prevista d’arribada.

Consulta tots els detalls aquí: Cavalcada Reis – Lleida 2019

Girona

A Girona arriben una estona abans i s’instal·len en el seu campament per descansar una mica del llarg viatge que han fet des d’Orient, abans de començar la cavalcada. Així també els nens els poden saludar des de més a prop. El campament estarà instal·lat als Jardins de les Pedreres des de les 16 h a les 18 h de la tarda de demà 5 de gener.

A les sis, baixaran a peu des del seu campament fins al passeig del General Mendoza, d’on sortirà la cavalcada a les 18,30 h, per acabar a les 20 h a la plaça del Vi, on llegiran el pregó.

Consulta tots els detalls aquí: Cavalcada Reis – Girona 2019

Bona Cavalcada de Reis i recordeu d’anar a dormir aviat perquè ens portin moltes coses. Bona diada de Reis a tothom.

Tags: Barcelona, Cavalcada Reis, Girona, Lleida, Tarragona

Notícies semblants: