Proactiva Open Arms ja no necessita més mantes, per ara.

Fa uns dies Proactiva Open Arms va fer una crida perquè la gent els hi portes mantes per properes missions de rescat de persones al Mediterrani.

La seva previsió i necessitat imminent era aconseguir 1000 mantes en tres dies, però només en un matí han recollit més de 3.000. Ara per ara estan desbordats.

Proactiva Open Arms, agraeix a tota la gent solidària de Catalunya que s’ha desplaçat fins al moll de Llevant a prop de l’hotel W per portar-les i demanen que no portem més, en aquests moments ja tenen les necessitats cobertes per les properes missions, però també demanen que no els oblidem, ja que en el futur malauradament hauran de fer moltes missions més i segur que necessitaran més.

El poble català sempre destaca per la seva solidaritat, des d’aquí demanem que estem atents a properes crides d’aquesta o altres organitzacions que dediquen el seu temps i esforç per salvar tantes vides.

Tags: Open Arms

Notícies semblants: