La volta al món en 119 dies des del Port de Barcelona

Ahir va sortir del Port de Barcelona el MSC Magnífica, el primer creuer que farà la volta al món. 119 dies d’aventura en primera classe.

MSC Cruceros, serà la primera companyia a oferir la volta al món, no en 180 dies, sinó en 119, a bord d’un dels seus millors vaixells, el Magnífica.

El viatge està dividit en tres parts. El primer tram sortint de Barcelona amb destí a San Francisco, travessarà l’Oceà Atlàntic, visitant el Carib, navegant pel Canal de Panamà i explorant l’Amèrica Central per acabar a San Francisco.

En el segon tram faran una visita a Hawaii abans de posar rumb a Oceania, fent escala a Tahití, Bora Bora i les illes Fiji. No es perdran Nova Zelanda i després les visites obligades a les ciutats australianes de Sidney i Melbourne.

L’últim tram serà per l’Oceà Índic, visitant Singapur, Malàisia, Tailàndia, Sri Lanka, Maldives, Oman, els Emirats Àrabs i Jordània, per tornar al Mediterrani a través del Canal de Suez i retornar al punt de partida, el Port de Barcelona el 5 de maig.

Emiliano González, president de la companyia ha afirmat a l’ACN: “No podíem oferir un creuer que fes la volta al món que no sortís i acabés a la capital catalana, el primer port d’Europa”.

Cada any una de les seves naus farà la volta al món, amb itineraris diferents per si algú vol repetir. Les reserves per l’any 2020 ja estan pràcticament exhaurides, així que si voleu gaudir d’una experiència única en la vida, ja us podeu afanyar.

Tags: Barcelona, Creuer

Notícies semblants: