Barcelona tindrà aviat el concessionari de Rolls Royce més gran del sud d’Europa.

Rolls Royce, la marca de cotxes de luxe més famosa del món, va néixer a principis del segle passat de la mà de Frederick Henry Royce i Charles Stewart Rolls, que van decidir associar-se i fundar la Companyia Rolls Royce.

Durant el segle passat era molt normal que aquest cotxe fos l’utilitzat per la majoria de presidents i caps d’estat, com el que tenia Franco i el que actualment encara té la casa reial espanyola. Era el cotxe preferit per l’aristocràcia i les cases reials de tota Europa.

Ara Rolls Royce, avui en dia filial de BMW, que ja té un concessionari a Madrid, ha decidit obrir la seva botiga-concessionari més gran del sud d’Europa i de la zona del Mediterrani a Barcelona.

La ubicació definitiva encara no l’han fet pública, però tot apunta que serà pel centre de la ciutat, on vendran els models actuals que te la marca, oferirà vehicles de km 0, els clàssics de segona mà i també tindrà un taller de reparació i manteniment.

A més disposarà d’un espai apartat per donar informació als clients i fins i tot personalitzar el vehicle al seu gust., al que anomenaran Bespoke Studio.

La marca aposta per Catalunya i més en concret per  Barcelona per ser una de les ciutats on més han crescut les vendes en el sector del luxe l’últim any i preveuen que es pugui duplicar en els pròxims anys.

Actualment comercialitzen cinc models: GhostPhantomWraithDawn i Cullinan, però tots amb preus superiors a 300.000 i ja no parlem si comencem a personalitzar-los posant extres.

Molts de nosaltres no podrem mai comprar un Rolls Royce, però a partir d’ara, podrem passar a veure l’aparador.

Tags: Rolls Royce

Notícies semblants: