“Legends of Catalonia” – Un joc per promocionar Catalunya

La Generalitat de Catalunya amb col·laboració amb Sony Entertainment ha creat un videojoc per promocionar el turisme a Catalunya. “Legends of Catalonia” és un joc en realitat virtual, pel que farà falta disposar d’unes ulleres adequades.

En principi la finalitat d’aquesta campanya era donar a conèixer Catalunya als Estats Units, un dels mercats que presenta més creixement i que més diners es deixa al nostre país, actualment la campanya ja és d’àmbit mundial i aquests dies present a la fira de turisme que se celebra a Madrid (FITUR).

El joc ja està disponible gratuïtament a les botigues en línia de la PlayStation, iOS i Android. Legends of Catalonia”és un joc d’aventures èpiques que ens permet visitar Catalunya mentre ajudem a Sant Jordi a recuperar els secrets del seu diari perdut. Haurem de superar desafiaments, fer mini jocs i així anirem coneixent les llegendes del nostre país.

És la primera vegada al món que un organisme públic utilitza un videojoc de realitat virtual com a promoció turística del seu territori.

En el joc ens podem trobar amb l’exjugador del Barça, Carles Puyol, amb l’alpinista Edurne Pasaban o els germans Roca, al capdavant de la seva cuina i està disponible en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Durant una aventura de 50 minuts, haurem de desbloquejar sis medalles per poder accedir al diari secret de Sant Jordi, per això, amb l’ajuda del Carles, l’Edurne i els germans Roca, haurem de superar sis proves que transcorren en sis llocs emblemàtics de Catalunya: l’amfiteatre de Tarragona, la Seu Vella de Lleida, la muntanya de Montserrat, Cadaqués, el Mercat de Sant Antoni i la Sagrada Família, entre altres.

Web Oficial del Joc: legendsofcatalonia.com

Enllaç de descàrrega per Android: Aquí

Enllaç de descàrrega per iOS: Aquí

Us deixem amb el vídeo promocional de Legends of Catalonia.

 

Tags: Legends of Catalonia

Notícies semblants: