Messi fitxa pel Cirque du Soleil – A partir del 10 d’octubre al Parc del Fòrum

El Cirque du Soleil, una companyia que va començar a Montreal (Canadà) l’any 1984 amb 20 artistes de carrer, en poc més de 30 anys s’ha convertit en el líder d’una nova forma de circ que ha donat entreteniment a més de 190 milions d’espectadors arreu del món, visitant 450 ciutats de 60 països. Actualment té 1.400 artistes de 70 països i un total de més de 4.000 empleats.

Ara el Cirque du Soleil i el futbolista argentí del Barça Leo Messi, juntament amb PopArt Músic han anunciat la seva associació per la creació d’un nou espectacle que faran aquest any 2019, en associació amb Sony Músic. L’espctacle anomenat Messi 10 by Cique du Soleil.

L’espectacle estarà inspirat en el que ja comença a ser la nova llegenda del futbol mundial, Leo Messi, en el seu talent i totes les fites aconseguides durant aquests anys representant al Barça i a la Selecció Argentina.

Si fins ara el Cirque du Soleil, havia dedicat els seus espectacles a artistes com els Beatles o Michael Jackson, ara es vol introduir en el món del futbol de la mà del millor jugador del món, Leo Messi.

Leo Messi no sols encanta al públic en el terreny de joc, també és un crac en l’aspecte personal, una persona compromesa amb la societat, amb qualitats profundament humanes. Leo ha declarat que el Cirque du Soleil és un dels espectacles preferits de la seva família.

Segur que tots els espectadors d’arreu del món gaudirem d’aquest espectacle que a partir del dia 10 d’octubre els tindrem al Parc del Forum. 

L’escenari ja està quasi a punt.

Podeu comprar les entrades a Messi 10 Cirque du Soleil

Tags: Cirque du Soleil, Messi

Notícies semblants: