Sabeu què és l’economia circular? Babyboo aposta per ella.

Tots sabem que el nostre planeta està en perill si continuem amb el sistema actual de produir, usar i llençar, generant deixalles que trigaran anys i anys a desaparèixer del nostre entorn, només cal veure com el plàstic està envaint els mars i oceans perjudicant seriosament la fauna marina.

Amb l’economia circular, en lloc de produir, usar i llençar, hauríem de canviar els nostres costums i reduir, reutilitzar i reciclar, per minimitzar l’impacte mediambiental, això és el que està fent l’empresa catalana Babyboo.

Babyboo és una startup que va començar l’any passat guanyant un concurs que els hi va donar accés a la incubadora de starups Demium, actualment està revolucionant el mercat d’adquisició d’accessoris per a bebès i basada en l’economia circular, per a fer un món més sostenible.

Nascuda a Barcelona, Babyboo el que vol facilitar a les famílies és l’adquisició d’accessoris per a bebès i que en lloc de comprar-los i pagar grans quantitats de diners per coses que segur utilitzaran molt poc temps, apostin per llogar-los per un període determinat (dies, setmanes, mesos), amb una quota molt assequible i en còmodes quotes mensuals.

Tots els que hem tingut fills acabem emmagatzemant al traster infinitat d’accessoris dels nostres bebès que ja s’han fet grans, penseu un moment: cotxets, cadiretes, llits, jocs, trones, etc. i que segur ens han costat bastants diners, Babyboo els hi vol donar una segona oportunitat i així contribuir a disminuir la generació de residus.

Si tens un bebè a la família, descobreix aquí tot el que pots llogar a Babyboo i així posaràs el teu granet de sorra per la sostenibilitat del planeta.

Coneix Babyboo : babyboo.es

Tags: Economia circular

Notícies semblants: