Avui fa 50 anys de l’últim concert de The Beatles.


0
2.1k shares

Tal dia com avui de l’any 1969 el grup de Liverpool va oferir el seu últim concert. El lloc escollit va ser la terrassa de l’edifici d’Apple Corps, una corporació fundada per ells mateixos per administrar els seus interessos tant personals com artístics i on tenien el seu estudi de gravació.

Conegut com el concert de la terrassa o el concert Apple, la gent s’agrupava al carrer per sentir-los, però va haver-hi algunes persones que es van queixar pel soroll i la policia es va veure obligada a suspendre el concert.

Recordem-los amb la darrera cançó que van cantar aquell dia, Get Back.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

0
2.1k shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
9
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.