Parcs de bombers voluntaris de Lleida tanquen per manca de recursos.


Vuit parcs de bombers de la demarcació de Lleida tancaran avui les seves portes per manca de personal i material i per tant ja no prestaran aquest servei tan important per la població.

Per proximitat i per coneixement del terreny són els primers a actuar quan ocorre un incendi o qualsevol altre accident, ells coneixen millor la seva demarcació i serveixen de molta ajuda al cos de bombers professional, en el cas que es faci necessària la seva actuació.

Els parcs esmentats són els de: Coll de Nargó, Torà, les Borges Blanques, Agramunt, la Granadella, Almenar, Montferrer i Seròs. Dels 22 parcs voluntaris que hi havia ara quedaran 14 i els 9 que estan atesos per funcionaris.

Els bombers argumenten que la deficiència dels materials i les instal·lacions, conjuntament amb la manca de personal, fan impossible continuant assumint la responsabilitat que tenen encomanada pel Departament d’Interior de la Generalitat. No estan disposats a continuar treballant amb aquestes condicions que provoquen una manca de seguretat, tant per les persones ateses com per ells mateixos.

El tancament és indefinit fins que l’Administració solucioni aquesta problemàtica.