Parcs de bombers voluntaris de Lleida tanquen per manca de recursos.

Vuit parcs de bombers de la demarcació de Lleida tancaran avui les seves portes per manca de personal i material i per tant ja no prestaran aquest servei tan important per la població.

Per proximitat i per coneixement del terreny són els primers a actuar quan ocorre un incendi o qualsevol altre accident, ells coneixen millor la seva demarcació i serveixen de molta ajuda al cos de bombers professional, en el cas que es faci necessària la seva actuació.

Els parcs esmentats són els de: Coll de Nargó, Torà, les Borges Blanques, Agramunt, la Granadella, Almenar, Montferrer i Seròs. Dels 22 parcs voluntaris que hi havia ara quedaran 14 i els 9 que estan atesos per funcionaris.

Els bombers argumenten que la deficiència dels materials i les instal·lacions, conjuntament amb la manca de personal, fan impossible continuant assumint la responsabilitat que tenen encomanada pel Departament d’Interior de la Generalitat. No estan disposats a continuar treballant amb aquestes condicions que provoquen una manca de seguretat, tant per les persones ateses com per ells mateixos.

El tancament és indefinit fins que l’Administració solucioni aquesta problemàtica.

Tags: Bombers

Notícies semblants: