La transformació del restaurant “Los Tres Molinos” en el Lidl més gran del país.

L’edifici del restaurant “Los Tres Molinos” d’Esplugues de Llobregat, va ser construït la dècada del 1950, en principi va ser una sala de festes anomenada Budapest, més tard va canviar el nom a “Las Acacias” i “Sacha” fins a l’any 1961 que després d’una remodelació es va convertir en un restaurant, principalment dedicat a celebrar banquets de casaments, batejos i comunions.

50 anys més tard el restaurant tanca i s’estudien diverses posbilitats d’ús per l’edifici, en principi es va pensar en fer una discoteca, cosa que va quedar descartada. Més tard la cadena alemana de supermercats Lidl va presentar una oferta de compra per fer la seva botiga més gran d’Espanya.

Un cop finalitzades les obres de remodelació, que han respectat els molins, declarats Bé Cultural d’Interès Local l’any 1984, ahir va obrir les portes la nova botiga de Lidl amb un total de 1.600 metres quadrats, 150 places d’aparcament i donarà feina a 45 empleats, 40 de nova contractació.

Recreació de la construcció del nou supermercat – Lidl Tres Molinos

 

Tags: Lidl, Tres Molinos

Notícies semblants: