Lidl i Decathlon aposten per Barcelona com a centre de distribució pel sud d’Europa.

   

Lidl, la cadena de supermercats d’origen alemany i Decathlon, cadena francesa d’establiments de venda de material esportiu, instal·laran a Barcelona els seus centres de distribució pel sud d’Europa.

Amb aquesta decisió les dues companyies invertiran milions d’euros a Catalunya. Lidl s’ubicarà en una nau de 61.000 metres quadrats a la Zona Franca, just al costat d’una de les entrades de mercaderies al Port de Barcelona. Decathlon que ja té un local de 50.000 metres quadrats a la Zona d’Activitats Logístiques del Port de Barcelona (ZAL), ampliarà la seva activitat llogant una nova nau de 96.000 metres quadrats, convertint-se així en el segon centre logístic més gran de Catalunya, el primer continuarà sent el d’Amazon del Prat.

Amb aquestes dues noves inversions, les dues empreses volen distribuir els seus productes per tot el sud d’Europa. Decathlon creu que tot estarà a punt per començar a operar l’any 2021.

Tags: Decathlon, Lidl

Notícies semblants: