The Meet Vincent van Gogh Experience arriba a Barcelona

ÚLTIMA HORA: L’exposició s’ha prorrogat fins al 14 de juliol. Encara sou a temps de visitar-la.

Del 14 de Març fins al 2 de juny aterra a Barcelona The Meet Vicent van Gogh Experience, una exposició de l’artista postimpressionista.

Amb aquesta exposició podrem conèixer la vida de l’artista i gaudir d’una experiència sensorial on descobrir les seves obres més importants, a través de projeccions, fotografies, vídeos, audiovisuals i animacions multimèdia.

Una audioguia ens presenta persones que van formar part de la seva vida així com els llocs més emblemàtics on va estar. El lloc de l’exposició serà el Pla de Miquel Tarradell al Port Vell de Barcelona, cada dia de 10 de matí a 21,30 de la nit i els caps de setmana s’allargarà fins a les 22.30.

 

Tags: Van Gogh

Notícies semblants: