La República, la primera Immobiliària ètica i independentista de Catalunya

Un emprenedor de Mataró ha posat en marxa el seu negoci, una immobiliària que destinarà els beneficis de la venda d’habitatges a causes socials, mediambientals i republicanes del nostre país.

Adam Roca, és aquest emprenedor agosarat que en els moments que estem vivint s’atreveix a batejar el seu negoci amb el nom República, oportunitat o ser fidel a les seves idees? Segur que tindrà tants adeptes com detractors, és el reflex del moment i la situació del nostre país.

Amb aquesta iniciativa vol donar-li un tomb al món de l’especulació immobiliària, un punt de vista més solidari, equitatiu i just, per això neix La República Immobiliària, una entitat sense ànim de lucre i amb una praxi per fer les coses millor i no caure en les errades del mercat.

Adam Roca, després de dos anys treballant en el sector immobiliari, ha vist les necessitats que té i vol donar-li solució Volem participar del mecenatge social, revertint els beneficis a la societat a partir de la triple P: persones, país, planeta.

Per assolir aquest repte proposen cada final d’exercici obrir un concurs públic perquè les entitats presentin projectes, per poder ser finançats i treballar en els àmbits social, mediambiental i de país, tot i que el seu caràcter independentista pot ser un problema aposta per un negoci ètic i per això no comercialitzarà pisos d’obra nova per no contribuir a la bombolla immobiliària. A més destaca que els seus empleats tindran unes condicions laborals dignes i no les habituals del mercat que molt sovint és la contractació de falsos autònoms.

Tags: Inmobiliaria, República

Notícies semblants: