No us perdeu el Dimarts Solidari de l’Ousman Umar – 19 de febrer

Ousman Umar, el fundador de NASCO Feeding Minds, organitza una gran festa solidària el pròxim dimarts 19 de febrer a 2/4 de vuit a l’antiga Fàbrica d’Estrella Damm al carrer Rosselló, 515 de Barcelona.

NASCO és una organització no governamental que facilita als infants de Ghana, país natal de l’Ousman, una xarxa d’aules d’informàtica amb l’objectiu de familiaritzar als nens amb aquestes eines, tan comunes al nostre entorn, però tan desconegudes al seu país. Si els infants tenen accés a la informació i l’educació, segur que tindran més oportunitats per afrontar el seu futur.

Si voleu conèixer de més a prop a l’Ousman Umar i la bona tasca que està fent, no us perdeu la festa del dimarts 19 de febrer en la que ens esperen grans actuacions, sorpreses i sortejos.

Gaudirem de la música de Carlos Cros, de la màgia de Pau Borrell, l’amenització de Delafé i escoltarem les paraules de l’Ousman acompanyat del mestre de cerimònia Bruno Oro.

Per acabar la festa es farà un sorteig d’una Brompton tunejada pel mateix Ousman, unes botes de futbol Puma donades per Luis Suárez, un portàtil HP, una impressora portàtil HP Sprocket, un Magnum Gran Coronas i un Magnum Milmanda de Torres, un lot de productes de Mel Múria i dos tractaments d’Aire de Colmena de BeeWinner.

Aquí podeu comprar les entrades, afanyeu-vos que s’estan esgotant.

https://billetto.es/e/martes-solidario-de-ousman-umar-entradas-330610

Tags: Ousman Umar

Notícies semblants: