La Boscana, el restaurant més romàntic de Catalunya.

Foto: La Boscana

El restaurant La Boscana de Bellvís al Pla d’Urgell (Lleida) ha estat escollit com el restaurant més romàntic de Catalunya segons els usuaris de Trip Advisor, portal dedicat a fer ressenyes de continguts relacionats amb els viatges, com poden ser hotels i restaurants.

La Boscana, amb una estrella Michelin l’any 2016, un Sol Repsol el 2017 i el Premi al Xef Revelació del 2017 que atorga l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, està situat en un entorn paradisíac, rodejat de natura per totes bandes.

Foto: La Boscana

Si voleu sorprendre a la vostra parella per Sant Jordi, Sant Valentí o una diada assenyalada per a vosaltres, podeu fer-ho al restaurant més romàntic de Catalunya. I si sou dels que encara us caseu us recomanem els salons de noces tan especials que tenen per un casament que no oblidareu mai, envoltats d’uns espectaculars jardins en un entorn natural.

Aquí trobareu tota la informació de La Boscana, podreu fer reserves i una espectacular galeria de fotografies.

Tags: La Boscana

Notícies semblants: