Aquesta tarda a les 19 h Petonejada multitudinària a les Rambles – Barcelona


0

Si esteu enamorats, l’humorista Andreu Casanova us convida a la Petonejada Multitudinària que està preparant per a aquesta tarda a les 7 davant el Club Capitol de les Rambles de Barcelona.

L’Andreu que està representant el monòleg Tinder Sorpresa al Club Capitol, actuarà com a mestre de cerimònia d’un petó simultani. De moment s’han apuntat unes 50 parelles, però espera que la gent s’animi i a l’hora de la veritat no els hi faci vergonya i participin moltes més.

No sabem si hi haurà premi al millor petó o categories de petons, però tots els participants rebran un petit detallet de part de l’Andreu.

El monòleg Tinder Sorpresa vol expressar la relació que hi ha entre l’amor i el món d’internet, convidant-nos a fer un safari còmic per tota la selva d’aplicacions per a lligar. No us el perdeu, val la pena passar una estona tan divertida.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.