Aquesta tarda a les 19 h Petonejada multitudinària a les Rambles – Barcelona

Si esteu enamorats, l’humorista Andreu Casanova us convida a la Petonejada Multitudinària que està preparant per a aquesta tarda a les 7 davant el Club Capitol de les Rambles de Barcelona.

L’Andreu que està representant el monòleg Tinder Sorpresa al Club Capitol, actuarà com a mestre de cerimònia d’un petó simultani. De moment s’han apuntat unes 50 parelles, però espera que la gent s’animi i a l’hora de la veritat no els hi faci vergonya i participin moltes més.

No sabem si hi haurà premi al millor petó o categories de petons, però tots els participants rebran un petit detallet de part de l’Andreu.

El monòleg Tinder Sorpresa vol expressar la relació que hi ha entre l’amor i el món d’internet, convidant-nos a fer un safari còmic per tota la selva d’aplicacions per a lligar. No us el perdeu, val la pena passar una estona tan divertida.

Tags: Barcelona, Sant Valentí

Notícies semblants:

Últimes Notícies