El Ratolí Pérez no para de comprar cases, ara a Sabadell


1
257 shares, 1 point

El Ratolí Pérez sembla que s’ha convertit en un especulador immobiliari. Va començar tenint una casa al barri de les Corts de Barcelona, al carrer Taquígraf Garriga, 23, després va comprar un segon habitatge al carrer Gran de Sant Andreu, 377 del barri de Sant Andreu Arenal i ara s’ha instal·lat també en ple centre de Sabadell, al carrer Borriana. 15, a l’edifici de l’Acadèmia Catòlica.

Un dels seus veïns és l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell i alguns dels seus membres són els que han tingut la idea i han ajudat al Ratolí Pérez a construir la seva casa.

Com no fa gaire temps que s’ha instal·lat espera que els veïns, sobretot els nens, l’ajudin a decorar-la portant-li algun detallet i ell en agraïment, quan els hi caigui una dent els portarà un regalet.

Nens de Sabadell, animeu-vos a visitar al Ratolí Pérez.

   


T'agrada? Compartiex-ho!

1
257 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.