FESTES

Festival Llum BCN Poblenou – 15, 16 i 17 de Febrer

Per segon any el Festival Llum BCN omplirà els carrers de Poblenou de llum i colors. Artistes, dissenyadors i arquitectes de tot el món presentaran les seves creacions aquest pròxim cap de setmana als carrers del barri.

Una de les característiques que el diferencia d’altres festivals que fan arreu del món, és que a part dels professionals d’aquest sector, també hi ha lloc pels alumnes de les escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura de Barcelona que aquest any participen amb quinze instal·lacions.

Al llarg de les tres nits del cap de setmana, el paisatge del Poblenou es veurà transformat en un espectacle de llum i color, edificis en moviment, flors de llum pel carrer, constel·lacions, boscos nocturns de llum, figures geomètriques, etc.

També hi haurà un espai dedicat a la gastronomia, l’Espai Gastronòmic Van Van Llum, per qui vulgui descansar i fer un àpat en mig d’un jardí d’arbres lluminosos, on podran triar el menjar dels diversos Food Trucks que hi haurà instal·lats al carrer Tànger (entre Zamora i Pamplona) i al carrer Sancho d’Àvila (entre Badajoz i Ciutat de Granada).

L’Ajuntament de Barcelona recomana desplaçar-se en transport públic.

Aquí  Aquí trobareu totes les instal·lacions i la resta d’informació.

Tags: Llum BCN Poblenou

Notícies semblants: