L’Avinguda Príncep d’Astúries canviarà de nom – Barcelona


0
969 shares

Una iniciativa ciutadana del barri de Gràcia ha sigut la impulsora d’aquest canvi, els veïns van recollir signatures i el ple del districte de Gràcia ho va aprovar el passat més de juliol.

Ara, l’Ajuntament de Barcelona, presidit per Ada Colau, ha aprovat definitivament el canvi i l’avinguda del Príncep d’Astúries recuperarà el seu antic nom, Riera de Cassoles, el pròxim 24 de març. La Riera de Cassoles era la frontera natural entre els barris de Gràcia i Sant Gervasi.

Juntament amb aquest canvi, també es farà efectiu el canvi del carrer Secretari Coloma per recuperar el de Pau Alsina, un dirigent obrer i polític republicà.

Amb aquests dos nous canvis Barcelona continua amb la seva tònica d’eliminar els noms franquistes i dedicats a la monarquia, com ho havia fet anteriorment amb la plaça Cinc d’Oros (antiga plaça Joan Carles I) o el carrer de Pepe Rubianes (antic Almirall Cervera).


T'agrada? Compartiex-ho!

0
969 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
10
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.