Les Corts tindrà el Parc Esportiu lliure i gratuït, més gran de Barcelona


2
132 shares, 2 points

Avui el barri de les Corts estrena la zona esportiva, lliure i gratuïta més gran de la ciutat al Parc de la Bederrida.

7.000 metres quadrats on practicar esport a l’aire lliure i el més interessant de tot, de forma totalment gratuïta, sense abonaments ni quotes, tan sols educació i respecte pels altres.

La gent del barri o de la resta de la ciutat podran fer atletisme, futbol, basquet o tenis taula, de 10 a 21 hores, cada dia de la setmana. També hi haurà zones independents on practicar cal·listènia per millorar la musculatura i l’agilitat física.

Naturalment hi haurà unes normes per la bona convivència de tots, no es podrà reservar pistes o espais i tampoc apropiar-se d’una pista o espai per part d’un equip. El Parc ha de ser de tots i per a tots.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
132 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.