Les Corts tindrà el Parc Esportiu lliure i gratuït, més gran de Barcelona

Avui el barri de les Corts estrena la zona esportiva, lliure i gratuïta més gran de la ciutat al Parc de la Bederrida.

7.000 metres quadrats on practicar esport a l’aire lliure i el més interessant de tot, de forma totalment gratuïta, sense abonaments ni quotes, tan sols educació i respecte pels altres.

La gent del barri o de la resta de la ciutat podran fer atletisme, futbol, basquet o tenis taula, de 10 a 21 hores, cada dia de la setmana. També hi haurà zones independents on practicar cal·listènia per millorar la musculatura i l’agilitat física.

Naturalment hi haurà unes normes per la bona convivència de tots, no es podrà reservar pistes o espais i tampoc apropiar-se d’una pista o espai per part d’un equip. El Parc ha de ser de tots i per a tots.

Tags: Parc Bederrida

Notícies semblants: