Les dones de la Cerdanya penjaran un davantal al balcó el Dia Internacional de la Dona.


2
2.2k shares, 2 points

El pròxim 8 de març celebrarem el Dia Internacional de la Dona, declarat per l’ONU l’any 1975. En els darrers anys totes les poblacions acostumen a fer actes, xerrades, col·loquis, etc., tot al voltant de la dona.

L’Associació de Dones de Cerdanya vol que sigui una jornada reivindicativa: “Com cada any volem que aquesta sigui una jornada que uneixi i doni força a les dones per continuar la lluita de les reivindicacions dels seus drets i de la seva participació igualitària en els àmbits polítics, econòmics, culturals i socials”.

Una forma per fer-ho visible a part d’assistir als actes programats a cada localitat, les dones ceretanes animen a penjar un davantal a la finestra, balcó o terrassa. Què us sembla la idea?


T'agrada? Compartiex-ho!

2
2.2k shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
10
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
7
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
3
Em fascina

4 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. La idea del delantal me canta u auriem de fer a tot Arreu jo soc de la Pobla de Lillet i u fare espero que u faiguin mes dones😁

  2. M’entristeix comprobar que encara avui estiguem en aquest punt. De veritat un davantal??? Això és el que representa a la dona? A mi no! Continuem lluitant i treballant per l’empoderament de la dona.