Les dones de la Cerdanya penjaran un davantal al balcó el Dia Internacional de la Dona.


2

El pròxim 8 de març celebrarem el Dia Internacional de la Dona, declarat per l’ONU l’any 1975. En els darrers anys totes les poblacions acostumen a fer actes, xerrades, col·loquis, etc., tot al voltant de la dona.

L’Associació de Dones de Cerdanya vol que sigui una jornada reivindicativa: “Com cada any volem que aquesta sigui una jornada que uneixi i doni força a les dones per continuar la lluita de les reivindicacions dels seus drets i de la seva participació igualitària en els àmbits polítics, econòmics, culturals i socials”.

Una forma per fer-ho visible a part d’assistir als actes programats a cada localitat, les dones ceretanes animen a penjar un davantal a la finestra, balcó o terrassa. Què us sembla la idea?


T'agrada? Compartiex-ho!

2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
10
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
7
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
3
Em fascina

4 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. M’entristeix comprobar que encara avui estiguem en aquest punt. De veritat un davantal??? Això és el que representa a la dona? A mi no! Continuem lluitant i treballant per l’empoderament de la dona.