Les dones de la Cerdanya penjaran un davantal al balcó el Dia Internacional de la Dona.

El pròxim 8 de març celebrarem el Dia Internacional de la Dona, declarat per l’ONU l’any 1975. En els darrers anys totes les poblacions acostumen a fer actes, xerrades, col·loquis, etc., tot al voltant de la dona.

L’Associació de Dones de Cerdanya vol que sigui una jornada reivindicativa: “Com cada any volem que aquesta sigui una jornada que uneixi i doni força a les dones per continuar la lluita de les reivindicacions dels seus drets i de la seva participació igualitària en els àmbits polítics, econòmics, culturals i socials”.

Una forma per fer-ho visible a part d’assistir als actes programats a cada localitat, les dones ceretanes animen a penjar un davantal a la finestra, balcó o terrassa. Què us sembla la idea?

Tags: Dia Internacional de la Dona

Notícies semblants: