Vídeo de la Campanya de la Generalitat – Revolucionaris Digitals


2
51 shares, 2 points

Aprofitant la celebració del certament del Mobile World Congress (MWC) a la nostra capital, la Generalitat de Catalunya ha llançat la campanya institucional “Catalonia, Land of Digital Revolutionaries” per donar a conèixer al món que Catalunya sempre ha sigut una terra de creadors, emprenedors i revolucionaris de la innovació.

Exemples com Antoni Gaudí, Josefina Castellví, Salvador Dalí, Maria Josep Colomer o Ildefons Cerdà, van revolucionar i fer avançar el país del seu moment, contribuint al fet que avui Catalunya sigui una de les nacions més avançades del món i disposada a liderar la quarta revolució industrial: la revolució digital.

L’any passat 2018 el sector del TIC (Noves Tecnologies, Comunicació i Informació) va acabar amb un total de 15.757 empreses tecnològiques, amb una facturació de 16.667 milions d’euros i que donen feina a 106.400 empleats, experimentant un creixement del 27% en els darrers 5 anys.

Vídeo de la Campanya “Catalonia Land of Digital Revolutionaries

 


T'agrada? Compartiex-ho!

2
51 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.