Vídeo de la Campanya de la Generalitat – Revolucionaris Digitals

Aprofitant la celebració del certament del Mobile World Congress (MWC) a la nostra capital, la Generalitat de Catalunya ha llançat la campanya institucional “Catalonia, Land of Digital Revolutionaries” per donar a conèixer al món que Catalunya sempre ha sigut una terra de creadors, emprenedors i revolucionaris de la innovació.

Exemples com Antoni Gaudí, Josefina Castellví, Salvador Dalí, Maria Josep Colomer o Ildefons Cerdà, van revolucionar i fer avançar el país del seu moment, contribuint al fet que avui Catalunya sigui una de les nacions més avançades del món i disposada a liderar la quarta revolució industrial: la revolució digital.

L’any passat 2018 el sector del TIC (Noves Tecnologies, Comunicació i Informació) va acabar amb un total de 15.757 empreses tecnològiques, amb una facturació de 16.667 milions d’euros i que donen feina a 106.400 empleats, experimentant un creixement del 27% en els darrers 5 anys.

Vídeo de la Campanya “Catalonia Land of Digital Revolutionaries

 

Tags: Campanya Catalonia

Notícies semblants: