A principis d’estiu obrirà el primer McDonald’s de la Cerdanya


-1
388 shares, -1 points

El propietari de Carrefour a La Guingueta d’Ix s’ha embarcat en l’aventura de construir un centre comercial transfronterer entre BourgMadame i Puigcerdà, concretament estarà ubicat en el municipi d’Ur.

El nou centre comercial amb una superfície de 6,5 hectàrees tindrà com edifici principal l’hipermercat Carrefour on es traslladarà l’actual situat a la Guingueta d’Ix. L’arquitectura del centre preveu que l’edifici s’integri en el paisatge muntanyenc de la Cerdanya, amb una façana de nou metres d’alçada recoberta de plafons que simularan arbres i una part superior de vidre.

Entre les botigues del centre comercial s’instal·larà el primer McDonald’s de la Cerdanya. Els treballs de construcció de la cadena de menjar ràpid,  començaran la setmana vinent i en tan sols 16 setmanes estaran finalitzades. L’apertura està prevista el 25 de juny i posteriorment quedarà integrat en el nou centre comercial que es preveu inaugurar a finals d’octubre.

McDonald’s crearà 40 llocs de treball, la majoria contractes a temps parcial d’una mitjana de 25 hores setmanals i també contractacions especials per les temporades d’estiu i de neu. Les persones que optin a l’oferta de feina, hauran de saber tan francès, castellà i català.

Altres dels sectors que s’instal·laran en el nou centre a part de Carrefour i McDonald’s, seran botigues d’esports (podria ser Decathlon), de jardineria i bricolatge, moda i complements, una àrea de servei amb benzinera, rentat de cotxes i zona d’aparcament.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
388 shares, -1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
11
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
16
m'entristeix
M'interesa M'interesa
5
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.