Arriba a la platja de Torredembarra una tortuga morta, ofegada per una ampolla de plàstic.


0

Ahir dimarts, uns vogadors de Torredembarra van trobar una tortuga morta ofegada en quedar atrapada per una ampolla de plàstic.

La indignació dels vogadors va ser tal que l’entitat a què pertanyen Baix a Mar, va difondre per les xarxes la fotografia de la tortuga morta a la platja, perquè la gent ens adonem del mal que fan tots els residus que van a parar al mar. “Prenguem consciència i prou plàstics al mar”, van escriure els vogadors de Baix a Mar.

Esperem que d’una vegada ens conscienciem tots del perill que comporta el llançament del plàstic al mar. No fa gaire en ple oceà, entre les costes de Xile i el Perú, s’ha trobat una illa nova, però no és un paradís on anar de vacances, simplement és una illa formada per escombraries, tan gran com Colòmbia, que sura damunt el mar.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
15
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.